top of page
0.jpeg

Manual Decentraal Groeien
voor CEO en CxO van tech bedrijven

Voor leiders die hun organisatie te hiërarchisch vinden worden. Die het frustreert dat de afdelingen niet effectief werken en dat klanten daar steeds meet over kagen. Voor CxO's die het huidige organisatiemodel onvoldoende effectief vinden en openstaan voor een bewezen onconventionele aanpak. 

Dit ga je ontdekken:

  • Een bewezen 5-stappen methode waarmee je de afdelingsmuren kan afbreken en waarbij de organisatie de klantgerichtheid versterkt.

  • Pragmatische handvatten om de organisatie effectief te maken. Zonder deze handvatten heb je onvoldoende inzicht in hoe je de organisatie effectief kan maken en blijf je doen wat je al deed. 

  • Hoe je op een praktische manier kan voorkomen dat afdelingen verzuilen en geen end-to-end verantwoordelijkheid nemen (pagina 10).

  • Inzicht in je eigen organisatie-bottlenecks en hoe je kan werken naar sterkere structurele decentrale groei (pagina 15).

  • Hoe je met jouw huidige organisatie een stabiel groeifundament creëert, zodat je meer prioriteit kan geven aan verdere groei van de organisatie (pagina 18).

23 pagina's met praktische inzichten anno 2022...

©️ 2022 WOORTMEIJER.com.png

Structureel groeien zonder te veel hiërarchie

Je kent waarschijnlijk wel de verhalen over bedrijven die succesvol zijn gegroeid met hun organisatiemodel. Denk bijvoorbeeld aan een cellenstructuur, holacracy, sociocracy en squads en de meer traditionele structuren zoals een matrixorganisatie.

 

Maar laten we eerlijk zijn; er is geen one-size-fits-all. Jouw bedrijf is uniek.

De meeste bedrijven vallen uiteindelijk vaak terug op een traditionele manier van organiseren, waarbij gewerkt wordt in afdelingen en uiteindelijk een behoorlijke managementlaag ontstaat.

"The greatest danger is times of turbulence is not the turbulence,

it is to act with yesterday's logic"

(Peter Drucker).

Structureel decentraal schalen of groeien vergt een andere aanpak. Een onconventionele aanpak, op een natuurlijke manier.

 

In deze manual laat ik je zien hoe je structureel kunt groeien met een methode die zich al bewezen heeft. Leer waar snelgroeiende bedrijven vandaag de dag mee werken en hoe je dit specifiek kan toepassen op jouw organisatie.

 

Succes!

 

Harm

bottom of page