0.jpeg

Manual Decentraal Groeien
voor CEO en CxO van tech bedrijven

Voor leiders die weten dat er meer groeipotentie in de vestigingen zit, wat er nog onvoldoende uitkomt. Bedrijven waarbij de huidige aanpak en het organisatiemodel onvoldoende effectief is. Voor CxO's die open staan voor een bewezen onconventionele aanpak.

Dit ga je ontdekken:

  • Een bewezen 5-stappen methode waarmee je de groeipijnen uit de vestigingen kan achterhalen, nationaal en/of internationaal.

  • Pragmatische handvatten om te groeien. Zonder deze handvatten heb je onvoldoende inzicht hoe je structureel kan groeien en blijf je doen wat je al deed. 

  • Hoe je op een praktische manier kan voorkomen dat vestigingen verzuilen en er een te groot negatief spanningsveld ontstaat tussen HQ en vestigingen (pagina 10).

  • Inzicht in je eigen bottlenecks en hoe je kan werken aan sterkere structurele groei (pagina 15).

  • Hoe je met jouw huidige vestigingen een stabiel groeifundament creëert, zodat je meer prioriteit kan geven aan verdere groei van de organisatie (pagina 18).

 23 pagina's met praktische inzichten anno 2022...

 

©️ 2022 WOORTMEIJER.com.png

Decentraal schalen door meer autonomie

Je kent waarschijnlijk wel de succesverhalen over bedrijven die met een niet-conventionele aanpak succesvol zijn gegroeid. Denk bijvoorbeeld aan cellen, holacracy, sociocracy en squads.

 

Maar laten we eerlijk zijn; er is geen one-size-fits-all. Jouw bedrijf is uniek.

De meeste bedrijven vallen uiteindelijk vaak terug op een traditionele manier van organiseren, waarbij het hoofdkantoor in zekere zin bepalend is. Ondanks de hippe benaming eigenlijk dus toch traditioneel.

"The greatest danger is times of turbulence is not the turbulence,

it is to act with yesterday's logic"

(Peter Drucker).

Structureel decentraal schalen of groeien vergt een andere aanpak. Een onconventionele aanpak, op een natuurlijke manier.

 

In deze manual laat ik je zien hoe je structureel kunt groeien met een methode die zich al bewezen heeft. Leer waar snelgroeiende bedrijven vandaag de dag mee werken en hoe je dit specifiek kan toepassen op jouw organisatie.

 

Succes!

 

Harm